T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / YUNUSEMRE - Çukurova Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İshak KURT - Müdür Yardımcısı

1983 Bursa Mustafakemalpaşa doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Mustafakemalpaşa´da tamamladım. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümünü 2004 yılında tamamladıktan sonra 2005 yılında Erzurum´a atandım. Sırasıyla Erzurum-Aşkale, Artvin-Hopa, Artvin-Arhavi, Manisa-Saruhanlı ilçelerinde görev yaptıktan sonra 2012 yılında Manisa-Yunusemre İlçesi Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi Ortaokuluna atandım. Burada Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerini yaptıktan sonra Şehit Ömer Halisdemir Ortaokuluna atandım. 2022 Yılında girdiğim Eğitim Kurumları Yönetici Seçme Sınavı sonucunda okulumuzda Müdür Yardımsı olma hakkını kazanarak atandım. 

Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Şefi Gönül KURT ile evli olup 2 çocuk babasıyım. Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümü Yüksek Lisans Programından Türkiye ve Bazı AB Üyesi Ülkelerin Ortaöğretim Kurumlarındaki Disiplin Süreçlerinin İlgili Mevzuatlara Göre Karşılaştırılması Projesi ile 2023 yılında mezun oldum. İngilizce, Arapça bilmekte olup Erasmus, Comenius, Zafer Kalkınma, e-Twinning gibi bir çok ulusal ve uluslararası projede yer aldım.

Okulumuzda personel özlük iş ve işlemleri, Okul Disiplin Kurulu Başkanlığı, Ölçme Değerlendirme iş ve işlemleri,  Norm Kadro iş ve işlemleri görevlerini yürütmekteyim.