Nis

MY FUTURE PROFESSION" ETWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLADI

Kas

OKULUMUZDA AÇILAN MASA TENİSİ KURSLARIMIZA ÖĞRENCİLERİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖSTERMEKTE. BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ HÜSEYİN DEMİR'İN YÖNETİMİNDE DERS SONRALARINDA ÖĞRENCİLER NİTELİKLİ ZAMAN GEÇİRMEKTELER.

Kas

OKULUMUZDA SATRANÇ ÖĞRETMENİMİZ HASAN ALEVNUR YÖNETİMİNDE SATRANÇ DERSLERİMİZ DEVAM ETMEKTE. ÖĞRENCİLERİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖSTERMEKTE.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Ekm

ÇUKUROVA KİMYA MTAL, 82 Öğrencisiyle TEKNOFEST Gezisinde Daha da Özgüvenli Oldu.

Okulumuz, Teknofest gezisi düzenledi.

Gezi boyunca öğrencilerimiz, Teknofest'te düzenlenen etkinlikleri gezdi, farklı stantları ziyaret ederek farklı projeler hakkında bilgi edindiler ve farklı üniversitelerin ve şirketlerin teknolojik gelişmeler hakkında sunumlar yaptığı etkinlikleri takip ettiler.

Bu faydalı etkinliğin, öğrencilerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığı görüldü.

Okulumuz, her fırsatta öğrencilerimizin ilgi alanlarına yönelik faydalı etkinlikler düzenlemeye devam edecektir.

Ekm

Yeni İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Uğurelli okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

2023-24 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN

May

GENÇLİK HAFTASINDA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN ve ÇUKUROVA AŞ’DEN ÇUKUROVA KİMYA MTAL’YE  ANLAMLI ZİYARET   Bugün okulumuzda yaptığımız GENÇLİK HAFTASI VOLEYBOL TURNUVASI FİNAL KARŞILAŞMASINA YUNUSEMRE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ SN LEVENT ÇİMEN ve ÇUKUROVA AŞ İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜMÜZ SN MUSTAFA KAPLAN TEŞRİF ETTİ.   Gençlerle oldukça hoş vakit geçiren maçı keyifle izleyen Şube Müdürümüz SN LEVENT ÇİMEN ve İnsan Kaynakları Müdürümüz SN MUSTAFA KAPLAN ödül törenimize de katılarak kurumun hazırladığı hediyeleri öğrencilerimize takdim etti.   HER PLATFORMDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN YUNUSEMRE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ve ÇUKUROVA KİMYA AŞ’YE  ÇUKUROVA KİMYA MTAL AİLESİ OLARAK ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.

Nis

Okulumuz Onur Kurulu yaptığı hassas ve bir o kadar zorlu değerlendirmeler sonucunda “AYIN ÖĞRENCİLERİNİ” belirledi.

9.sınıflarda Ahmet Dorukhan Koç,

10.sınıflarda Tahsin Mete Biçici

11.sınıflarda Sema Ceren Çapar

12.sınıflarda Eren Çelik ayın öğrencileri seçildiler ve belge almaya hak kazandılar.

ÇUKUROVA KİMYA MTAL Ailesi olarak öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Eyl

Pandemi ( Covid-19 ) sebebiyle velilerimizin E-devlet işlemleri üzerinden yürütebilecekleri işlemleri hatırlatma ihtiyacı doğmuştur. Kendimizin ve çevremizin sağlığı için lütfen gerekmedikçe evden çıkmayalım.